Joker Krmenčík tallennettu Pilsen pistettä: Pribramin innoittamana PSG

Jo pitkään he voineet osua. Suosi Viktoria Plzen Pribramin piirittivät tavoite, mutta tavoitteena näköpiirissä. Kun pääsimme kentälle Michael Krmenčík ja viiden minuutin kentällä sulkea kotivoitto 1: 0th “Kerrottiin, että valmisteilla, nukuin viereen, joten ei vastaus”, hän sanoi ottelun jälkeen Westbohemian eteenpäin.

Valmentaja Pivarník heidän paras maalintekijä jäljellä avaavassa kaksintaistelussa terävä kevät penkillä.


Etusijalle kärkeen Tomáš Poznar, joka ilmestyi paremmin talven koulutusta. “Tietenkin olin pettynyt, mutta koulutukseen en voinut tehdä maaleja, Poznymu kyllä, niin hän alkoi.Mutta tässä on yksi, joka pelaa, koska laatu vuorottelee laatua “, sanoi 23 vuotta vanha Forvard.

mutta vastaan ​​Plzen edellisen kerran joukkue ei voinut valvoa POKERIA BETSAFEN. “Katselin sitä penkiltä ja Pribram hyökkäsi hyvin, suljimme keskikentän vähän kuin Barcelonan vastaan ​​PSG. Oletan, että inspiroi taisteluaan “, kommentoi Betsson tarjoaa myös Krmenčík aikana pelin.

Vaikka Barcelona vastaan ​​PSG eivät ole tehneet presinku ja Pariisin otti yllättävä murskatappio 0: 4, Plzeň oli mahdollisuuksia, mutta pitkä neproměňovala. “Olemme voittamaan hyvä puolustus ja heillä oli mahdollisuudet. Juuri jäänyt tavoite, joka tuli kun minun saapumisen kentällä “, sanoi Krmenčík.

Kurssi tuli 65. minuutilla, kun Andreas Ivanschitz tilalle. Kaikki mitä hän oli viisi minuuttia ja heti maalin.Milana Petržely syötön välttää läheinen paitsiossa paloi maalivahti Aleše Hrušku. Pilsen otti ensimmäisen paikka pitää pöytään raskaan kaksintaisteluun Zlín ja Slavia Champion odottaa kahden seuraavan kierroksen.

“Keskitymme jokaisen ottelun samoin. Taisteluja joukkuetta jälkipuoliskolla pöydät ovat kenties vieläkin vaikeampaa kuin ensimmäisen puolina. Heillä ei ole mitään menetettävää, kun haluamme Pilsen meidän on hallittava. Vastaan ​​voimakkaampi onnistumme, yritämme vahvistaa tämän “, sanoi Pilsen oppilas.

vastaan ​​Pribramin saattaa osua uudelleen lopussa, mutta maalivahti parried erillisessä raid Päärynä. Ratkaiseva osui kuitenkin osoitti, että hän on erittäin arvokas pelaaja. Kun otetaan huomioon nykyinen kausi, hänellä on kahdeksan maalia.